Workout on Wheels

Hé sportievelingen! Wij zijn blij dat wij samen met het BrabantSport Fonds een uniek plan kunnen gaan realiseren.

WOW

Wij van Workout on Wheels zijn, net als het BrabantSport Fonds, ervan overtuigd dat je met sporten verder komt en vinden vanuit die gezamenlijke visie dat iedereen in Brabant een eerlijke kans verdient op sport en beweging. Daarom gaan wij op bezoek bij 30 zorginstellingen in Brabant, om mensen met een lichamelijke/geestelijke beperking op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met functional training. Voor mensen met een lichamelijke/geestelijke beperking is het vaak noodzakelijk om onder begeleiding te wonen en leven bij zorginstellingen. Wij willen juist deze doelgroep verrassen met een positieve boost.

Het doel van deze bezoeken is vooral enthousiasmeren en samen lol hebben. Natuurlijk hopen we ook dat we de mensen kunnen inspireren om hun persoonlijke sportieve doelen na te jagen of gewoonweg vaker te bewegen, en daarom zullen relevante praktische tips en tricks zeker niet ontbreken. Wij brengen alle benodigde materialen en een gekwalificeerde trainer mee.

Als we minimaal 100 likes krijgen dan gaan we dit plan daadwerkelijk realiseren. Vanaf september 2021 gaan we dan aan de slag om een planning te maken voor het bezoek aan 30 zorginstellingen, die gedurende de lente en zomer van 2022 plaats zullen vinden. Wij komen een dag of dagdeel op bezoek, afhankelijk van de grootte en wensen van de desbetreffende zorginstelling. Ons bezoek wordt onderdeel van het dagprogramma van iedere instelling zodat we er samen met die instelling voor zorgen dat we zoveel mogelijk cliënten bereiken.

Met dit plan geven we op een unieke manier invulling aan het maatschappelijk relevante thema Vitaliteit. Wij zullen ons uiterste best doen om een steentje bij te dragen. Voor zorginstellingen is ons bezoek gratis en op die manier willen we de drempel voor deelname laag houden. Met jouw ‘like’ kun je ervoor zorgen dat dit plan werkelijkheid wordt. Dus graag jouw ‘like’! Alvast heel erg bedankt, namens team Workout on Wheels en het BrabantSport Fonds.

Mocht je nu al enthousiast worden van dit plan en een zorginstelling kennen die zich hier graag voor aanmeldt, schroom dan niet om alvast contact met ons op te nemen via info@wow-workoutonwheels.nl.

Partners

Maatschappelijke partners