BrabantSport Fonds toolkit communicatie

Leuk! Jouw project wordt ondersteund door het BrabantSport Fonds. Om jouw project en onze samenwerking meer bekendheid te geven willen we hier aandacht aan besteden in onze communicatie. En daar hebben wij wat input voor nodig. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken om deze input met ons te delen en zelf gebruik te kunnen maken van onze logo’s vind je hieronder een invulformulier en een download link naar de logo’s. Is er nog iets onduidelijk? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Dan komen we er z.s.m. bij je op terug.

Omschrijving project

Graag in één zin samenvatten.
Geef hier aan welke sociale media kanalen je gebruikt.
Graag minimaal 2 hoge resolutie JPG's opleveren (liggend + staand) die het project in beeld brengen.
Indien beschikbaar graag video materiaal opleveren. Dit mag in MP4 bestand en moet ondertiteld zijn. Indien ook 1:1 en 9:16 formaten beschikbaar zijn dit ook graag uploaden. Graag uploaden via WeTransfer (www.wetransfer.com), de download link graag met ons delen.
Max. 400 woorden incl. note voor de redactie. Eindredactie ligt bij BrabantSport. Graag contactpersoon doorgeven voor afstemming. Verzoek om op te leveren als Word document.
Hashtags die je kunt gebruiken zijn: #brabantsterkerdoorsport #brabantsportfonds #brabantgelukkigerdoorsport Mention die je per kanaal kunt gebruiken is: Instagram: @Brabantsportnl | Facebook: BrabantsportNL | Twitter: @BrabantSportNL | LinkedIn: @BrabantSport
Via welke kanalen communiceren jullie over het project? Indien mogelijk URL's toevoegen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Communiceer je over het BrabantSport Fonds? Dan graag onderstaande informatie gebruiken.

Het fonds is onderdeel van BrabantSport en richt zich volledig op de maatschappelijke impact. BrabantSport maakt Brabant sterker door sport. Vandaag, morgen en overmorgen. Want een provincie mét sport is sterker dan een provincie zonder sport. BrabantSport maakt zich daarom hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord. Dat doet ze voor alle Brabanders, met steun van overheden, Team BrabantSport ambassadeurs, kennisinstellingen, sportbonden en het bedrijfsleven.

#brabantsterkerdoorsport

Note: Dit formulier graag incl. de input minimaal 3 weken voor lancering van de samenwerking indienen.

Partners

Maatschappelijke partners