002

Partners

We geloven dat sporten ons maar ook de mensen om ons heen net wat gezonder en gelukkiger maakt. Hierdoor komen wij in verbinding met elkaar en staan we sterker en weerbaarder in het leven. Juist om deze reden bundelen de top van het Brabantse bedrijfsleven, de provincie Noord-Brabant en BrabantSport de krachten en vormen samen één team: het BrabantSport Fonds.

 

De founding partners zijn:

  • Dirk Lips (Libéma); 
  • Edzo Doeve - Coöperatie DELA;
  • Robert van der Wallen, Opportunity Partners;
  • Ben Mandemakers (Mandemakers Keukens); 
  • Eric van Schagen (Simac);
  • Provincie Noord-Brabant. 

We zijn enorm trots op deze unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven en de overheid. We laten zien wat de kracht van sport is en welke impact we samen kunnen maken! 

Logo Libema logo

Dirk Lips – Libéma

Sport laat zien dat gezond en gezellig in Brabant samen kunnen gaan. Voor sommigen is dit inspiratie voor topsport. BrabantSport Fonds verbindt sport, maatschappelijk en sociaal en verdient daarom volle support.”

Mandemakers logo 2021 1

Ben Mandemakers - De Mandemakers Groep (DMG)

“Niemand aan de zijlijn, dat is belangrijk. Als wij daar een bijdrage aan kunnen leveren, dan graag.”

Logo Simac website

Maartje van Schagen - Simac

“Wij geloven als Simac in het centraal zetten van de mens in alles wat we doen. Wij staan voor innovatieve oplossingen voor en door mensen, waarmee we de regio verder brengen. Het BrabantSport Fonds deelt met ons deze visie. Samen gaan we voor een sterk en vitaal Brabant waarin een plekje is voor iedereen.”

Logo Arriva website

Jan Pieter Been - Arriva

“Arriva zet zich dagelijks in voor iedereen, ook voor de mensen die soms een steuntje in de rug nodig hebben door een lichamelijke of geestelijke beperking, door sociaal isolement, door ziekte of stress, of door welke drempel dan ook. We verbinden sport en mobiliteit en investeren zo in de toekomst. Op deze mooie manier doen we graag iets terug voor de samenleving waar wij als bedrijf ons bestaansrecht aan ontlenen.”

Logo Good Habitz website

Maarten Franken - GoodHabitz

“Als Eindhovens bedrijf vinden we het belangrijk om ons in te blijven zetten voor lokale initiatieven”, vertelt Maarten Franken, CEO bij GoodHabitz. “Daarom zijn we deze samenwerking met BrabantSport gestart, een partnership waar we trots op zijn. Super om te zien dat ons DoGood team, de GoodHabitz projectgroep MVO, al een steentje mocht bijdragen tijdens de Brabantse Boules. Een geslaagde dag, dus ik kijk nu al uit naar de volgende mooie initiatieven hier in de regio.”

Logo provincie Noord Brabant

Gedeputeerde Bas Maes - provincie Noord-Brabant

"In Brabant vinden we belangrijk dat iedereen kan meedoen. Saamhorigheid, inclusiviteit en vooruitstrevendheid zitten in ons DNA. Door met het BrabantSport Fonds sociaal-maatschappelijke side-events aan grote topsportevenementen te koppelen, laten we zien dat topsport voor iedereen is en dat we verder kijken dan enkel de strijd om eremetaal. Zo zetten we samen de plus op het leven van iedere Brabander.”

ZLM000 logo 100

Oscar Monshouwer - ZLM Verzekeringen

"ZLM en sport zijn van oudsher met elkaar verbonden. Wij staan voor een persoonlijke benadering. Alles draait om de mens. Bij sporten is dat net zo. Spelers, vrijwilligers, supporters en fans genieten samen van bijzondere momenten. Die momenten gunnen we iedereen."

002

Ook partner worden van het BrabantSport Fonds?

Klik hier voor meer informatie!

Partners

Maatschappelijke partners