Partners

We geloven dat sporten ons maar ook de mensen om ons heen net wat gezonder en gelukkiger maakt. Hierdoor komen wij in verbinding met elkaar en staan we sterker en weerbaarder in het leven. Juist om deze reden bundelen de top van het Brabantse bedrijfsleven, de provincie Noord-Brabant en BrabantSport de krachten en vormen samen één team: het BrabantSport Fonds.

De founding partners zijn:

Dirk Lips (Libéma), Robert van der Wallen, Edzo Doeve (Coöperatie DELA), Ben Mandemakers (Mandemakers Keukens), Eric van Schagen (Simac) en Provincie Noord-Brabant.

We zijn enorm trots op deze unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven en de overheid. We laten zien wat de kracht van sport is en welke impact we samen kunnen maken!

Edzo Doeve - DELA: “Sport houdt je fysiek en mentaal niet alleen fit, het zorgt ook voor verbinding. Sport verbroedert”.

Dirk Lips – Libema: “Sport laat zien dat gezond en gezellig in Brabant samen kunnen gaan. Voor sommigen is dit inspiratie voor topsport. BrabantSport Fonds verbindt sport, maatschappelijk en sociaal en verdient daarom volle support.”

Robert van der Wallen: “Sporten is belangrijk. Voor je gezondheid, maar ook voor het samenzijn. Want in Brabant doen we dingen samen. Ik vind dat je als ondernemer je verantwoordelijkheid moet nemen en mee moet doen.”

Ben Mandemakers - DMG: “Niemand aan de zijlijn, dat is belangrijk. Als wij daar een bijdrage aan kunnen leveren, dan graag.”

Eric van Schagen - Simac: “Sport brengt mensen in beweging en tot elkaar. Daarom is het goed voor de gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het BrabantSport fonds wil daarbij iedereen in onze provincie bereiken, juist ook de kwetsbaren, en dat vind ik prachtig.”

Wil van Pinxteren - Gedeputeerde Staten Noord Brabant: "In Brabant vinden we ‘sport voor iedereen’ en ‘sport maakt gezond’ heel belangrijk. Deze ambities kunnen we alleen waarmaken als alle samenwerkingspartners in staat zijn de krachten te bundelen. Met dit unieke en inspirerende fonds laten we zien dat Brabant klaar is om sociaal-maatschappelijke side-events te koppelen aan topsportevenementen. Zo zorgen we ervoor dat er voldoende te doen en te beleven is in Brabant en dat iedereen daaraan kan meedoen. Ook als het gaat om sport.”

Ook partner worden?

Klik dan hier

Partners

Maatschappelijke partners