Unieke samenwerking

Brabant. De saamhorigheid is groot: in Brabant doen we dingen graag samen in plaats van alleen. Doen we dingen voor elkaar in plaats van voor onszelf. Samen genieten we van sport. Want sport inspireert en brengt ons samen. Het is onze ambitie hier te zorgen dat iedereen mee doet. We delen onze passie als beoefenaar, supporter, fan of vrijwilliger. Om te genieten, te ontwikkelen, te groeien en te bloeien. We geloven dat sport ons en de mensen om ons heen net wat gezonder en gelukkiger maakt zodat wij in verbinding met elkaar sterker en weerbaarder in het leven staan.

Juist om deze reden bundelen de top van het Brabantse bedrijfsleven, de provincie Noord-Brabant en BrabantSport de krachten en vormen samen één team. Omdat we bij willen dragen aan gezonde en gelukkige Brabanders. Dat doen we door maatschappelijke activatieprojecten te ontwikkelen en nieuwe en bestaande maatschappelijke initiatieven te ondersteunen en te versterken.

Om deze initiatieven een podium te bieden, verbinden we ze aan topsportevenementen in Brabant. Zo bereiken we een veel groter publiek; de evenementen zijn de platforms en uithangborden om onze ambities te delen. Een tactiek waar we mee kunnen scoren. Als team.

Samen. Sport als verbinder. Evenementen als podium. Welzijn als winnaar. Brabant gelukkiger door sport en daarmee Brabant sterker door sport.

Partners

Maatschappelijke partners