Aanvoerders van ambitie: een businessclub die verder gaat dan netwerkactiviteiten

Deel uitmaken van een sterk Brabants bedrijvennetwerk dat samen investeert in de Brabantse sport? Word dan aanvoerder van ambitie.

Brabant sterker maken door sport. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen! Onze ambitie..En die ambitie heb jij hopelijk ook. Deel die ambitie met onder andere de Rabobank, Univé, de Efteling, Omroep Brabant en Eindhoven Airport.

Gezamenlijk halen we grote topsportevents naar Brabant waardoor onze talenten en topsporters die wij hier opleiden, kunnen schitteren op het hoogste podium. Behalve een sterke sportreputatie heeft Brabant ook een naam hoog te houden als het gaat om innovatie. Met slimme innovaties maken we de samenleving vitaler en tillen we topsport naar een nóg hoger niveau. En wat Brabant tot slot kenmerkt; we zijn er voor iedereen; met en zonder beperking. Iedereen doet mee in Brabant. Zo helpen we bijvoorbeeld Brabanders die in het dagelijks leven hulpmiddelen gebruiken, ook de juiste hulpmiddelen te vinden op sportief gebied om te kijken welke sport het beste bij hen past. Als aanvoerder van ambitie kun je de sport in Brabant op meerdere manieren ondersteunen. Sluit jouw bedrijf zich ook bij ons aan?

Wat krijg je ervoor terug? Als je investeert in de sport in Brabant, krijg je uiteraard een aantal tegenprestaties; in de vorm van zichtbaarheid, een netwerk aan Brabantse topbedrijven en daarnaast bieden we diverse vaste en variabele mogelijkheden. Kortom, we leveren maatwerk.

RSP 7612

WORD JIJ OOK AANVOERDER VAN AMBITIE?

Wil jij ook aanvoerder van ambitie worden of wil je graag meer informatie? Bekijk onze proposities en neem contact met op Marcel Balkenstein!

Partners

Maatschappelijke partners