Voorwaarden

Benieuwd of jouw idee past bij de ambities van het fonds? Bekijk onderstaande criteria. Voor de open inschrijving is het de bedoeling dat je idee voldoet aan zoveel mogelijk fondsvoorwaarden (minimaal 3). Aan hoe meer voorwaarden je idee voldoet, hoe groter de kans dat jouw idee wordt geselecteerd voor de volgende ronde.

De voorwaarden zijn:

 1. Sport staat centraal
 2. Je idee past bij één van de fondsdoelstellingen:
  - Brabantse kinderen hebben een gezonde levensstijl
  - Brabantse jongeren zijn gelukkiger door het terugdringen van stress
  - Mensen met een beperking bewegen structureel meer
  - Brabantse ouderen leven socialer en voelen zich minder eenzaam
 3. Je project is gericht op Brabant en wordt Brabantbreed ingezet (of Brabantbreed inzetbaar)
 4. Projectduur is minimaal 6 maanden. De startdatum van je project is uiterlijk 1 november 2021
 5. Koppeling aan kalender van BrabantSport (zie hier de kalender) - in verband met corona gaat helaas een groot aantal evenementen niet (of aangepast) door dit jaar. Een koppeling met ofwel evenementen uit onze kalender of een koppeling met de volgende sporten is voor dit jaar voldoende: hockey, paardrijden, tennis, urban sports, zwemmen, wielrennen.
 6. Cofinanciering: fonds investeert maximaal 50% van het project. De maximale investering vanuit het fonds per programma is €10.000,-

Goed om te weten:
Wij kiezen graag voor creatieve, ambitieuze en onderscheidende plannen. Het fonds investeert maximaal € 10.000 per plan. In ruil voor deze investering willen we graag zichtbaar zijn in je communicatie en meten we graag samen met je de impact van je project gedurende de projectperiode.

Partners

Maatschappelijke partners