Proeftuin 2023 | Jij bent aan zet!

Heb jij een tof idee, passend bij de criteria van het fonds? Dan ben jij aan zet! Ga jij de uitdaging aan om ons te verrassen met jouw projectplan? Dit kwartaal staat het thema 'eenzaamheid onder ouderen terugdringen' centraal. Maar heb jij een idee voor een ander thema? Dien je plan zeker in, we kijken naar alle plannen!

Q1: Met inzet van sport hebben ouderen meer sociale contacten;
Q2: Met inzet van sport gaan mensen met een beperking meer bewegen;

Q3: Met inzet van sport gaan we overgewicht bij kinderen tegen;
Q4: Met inzet van sport zijn jongeren minder gestrest.

Heb jij een plan die past bij één van onze 4 thema's? Volg onderstaand stappenplan om je aanvraag definitief te maken. Let op! De uitvoering van je plan is in 2023.

Goed om te weten:
Wij kiezen graag voor creatieve, ambitieuze en onderscheidende plannen. Het fonds investeert maximaal € 10.000 per plan. In ruil voor deze investering willen we graag zichtbaar zijn in je communicatie en meten we graag samen met je de impact van je project gedurende de projectperiode.

Bekijk onderstaande video om de werkwijze van het BrabantSport Fonds te begrijpen.

Volg onderstaand stappenplan
Via onderstaand stappenplan kom jij erachter wat er nodig is voor een aanvraag bij het BrabantSport Fonds en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Bekijk en lees alle stappen zorgvuldig. Dan maakt je projectplan nog meer kans op maximale ondersteuning. Veel succes!

Benieuwd naar projecten van vorig jaar? Lees bijvoorbeeld meer over projecten zoals Sportdromen of Workout on Wheels!

Bsf vakjes 1

Stap 1: Heb jij een tof idee?

Heb jij een tof idee dat raakvlak heeft met één van onze vier maatschappelijke thema's? Super tof! Lees vooral verder.

Klik hier om meer te komen weten over onze vier thema's
Bsf vakjes 2

Stap 2: Check onze voorwaarden

Vanuit het fonds werken we met een 'quickscan'. Zo weet je meteen aan welke voorwaarden jouw idee moet voldoen. Aan hoe meer voorwaarden je plan voldoet, des te hoger is het bedrag wat wij jouw plan investeren.

Klik hier om onze quickscan te lezen
Bsf vakjes 3

Stap 3: Vul het aanvraagformulier in

Je hebt net gekeken aan welke voorwaarden je plan moet voldoen en nu je dit weet is het tijd om je plan schriftelijk uit te werken. Hiervoor is het aanvraagformulier. Op dit formulier vul je o.a. je samenvatting, begroting en communicatieplan in. Succes!

Klik hier voor jouw aanvraagformulier
Bsf vakjes 4

Stap 4: Nog even geduld hebben...

De eindstreep is bereikt, gefeliciteerd! Bij de vorige stap heb je het aanvraagformulier verzonden en dus is je aanvraag een feit. We gaan nu naar jouw aanvraag kijken, je hoort snel van ons.

Partners

Maatschappelijke partners