BrabantSport Fonds magazine

BrabantSport maakt Brabant sterker door sport, maar zonder geluk vaart niemand wel. Het BrabantSport Fonds focust zich daarom op maatschappelijke impact om Brabant gelukkiger te maken door sport. En daarmee sterker door sport. Het fonds is voor veel Brabanders een prachtig lichtpuntje . Meer weten over de ambities van het fonds en de bijbehorende projecten? Lees dan het onderstaande mini magazine!

Image004 1

De tweede editie van het BrabantSport Fonds magazine (juni 2022)

Het nieuwe BrabantSport Fonds magazine is uit! Een digitaal magazine boordevol achtergrondverhalen over activiteiten en projecten die door het fonds ondersteund worden. Nu we ruim een jaar onderweg zijn delen we met trots onze resultaten en laten we zien wat we bedoelen met een gelukkiger en daarmee sterker Brabant door sport. Lees jij met ons mee?

Klik hier!
Social Mockup

Lees hier het BrabantSport Fonds magazine (oktober 2021)

Het BrabantSport Fonds is sinds 11 maart van dit jaar actief met de volle focus op impactvolle maatschappelijke projecten. Met de thema’s gezonde levensstijl onder Brabantse kinderen bevorderen, stress onder jongvolwassenen helpen terugdringen, eenzaamheid onder Brabantse ouderen verminderen en Brabanders met een beperking structureel helpen in beweging te brengen, gaat het fonds voor een gelukkiger én sterker Brabant door sport. Lees er alles over in het gloednieuwe mini magazine!

Klik hier!

Partners

Maatschappelijke partners